Frågor och svar

Här tar vi upp de vanligast förekommande frågorna som våra kunder ställer till vår kundtjänst.

Hur tillverkas väggdekorationerna?

Väggdekorationerna tillverkas via vårt tryckeri som har specialmaskiner för att skära ut önskad resultat. Med hjälp av ny teknik och avancerade maskiner kan vi tillverka väggdekorationer som är 0,1 mm tunna för bästa resultat. Alla våra väggdekorationer (allt som du finner i sortimentet) tillverkas av en mjuk PVC-vinyl (80micron ) som är speciellt framtagen för heminredning. Vi garanterat dig som kund att vi har det bästa materialen på marknaden som levereras av Svenska leverantör.

Förarbetet för väggdekorationer skärs ut via våra maskiner. Resterande arbete och finjusteringar sker för hand, alla våra väggdekorationer är handgjorda till 50%

Hur monterar jag min dekor på önskad yta?

Läs mer i vår bruksanvisning för mer information.

På vilka ytor kan jag applicera väggtexter och väggdekorationer?

Alla våra produkter kan appliceras på de flesta valfria ytor. Om du vill uppnå bästa resultat så rekommenderas det att dekorationen appliceras på ytor som är släta och rena.Tegel och papperstapet är några exempel där vi inte rekommenderar att applicering sker. På exempelvis tegelväggar så kommer dekorationen ha svårt för att fästa och på papperstapet så kan du skada tapeten dekorationen i framtiden skall tas bort. Läs gärna mer i vår bruksanvisning för mer information.

Kan jag designa egna väggtexter?

Ja, vår tjänst egen väggtext är vår mest uppskattade favorit bland våra kunder.

Varför ska jag välja väggdekor.se för att designa väggtexter?

Av den enkla anledningen att vi har självförtroende nog att anse oss bäst på denna unika nisch. Vår ambition är att ge dig som vår kund den bästa servicen men framförallt också en stor valmöjlighet till kostnadseffektiva priser.

Utmana gärna oss genom att jämföra oss med våra konkurrenter…Nedan finns redovisat om varför du ska välja oss när det kommer till egen designade väggtexter:

Prisgaranti: Om du hittar ett bättre pris hos konkurrenten så anpassar vi oss till den (med mer)…

Redovisning: Vi redovisar mått som bredd, höjd och höjd per eventuell rad för din egen designade väggtext direkt i skärmen.

Färger och typsnitt: Vi tar inte extra betalt oavsett vilken färg eller typsnitt du väljer.

Förhandsgranskning: Du ser en förhandsgranskning direkt i skärmen av din valda väggtext

Obegränsat antal tecken: Givetvis ska du som kund hos oss inte känna dig begränsad. Välj hur många ord eller bokstäver/tecken du önskar. Priset beräknas och du får ett kostnadsförslag direkt i din skärm.
Vad innebär prisgaranti?

Som kund hos oss ska du aldrig betala för mycket för din väggtext. Alla våra kunder erhåller prisgaranti på bland annat tjänsten egen väggtext där du har möjligheten att designa din egen väggtext. Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina väggtext till ett lägre pris i någon annan butik, så kommer Väggdekor.se att ersätta dig med 100% av mellanskillnaden av det pris du betalat och det pris som den andra butiken säljer för. Läs mer om prisgaranti i våra köpvillkor.

Hur jobbar kundtjänsten på Väggdekor.se?

Väggdekor.se är ett modernt företag och vi tror på tillgänglighet för våra kunder. Vi försöker att besvara alla inkommande mail med så snabb varsel som möjligt. Idag erbjuder vår kundservice kommunikation via – Facebook, Twitter, chatt, telefon och e-post.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

Du kan välja att betala med följande betalningsalternativ som specificeras nedan.

Klarna Faktura – 0 kr faktureringsavgift med 14 dagars förfallodatum. (Allmänna villkor finns i kassan)
Klarna Faktura – Delbetala din order hos oss via Klarna Konto. (Allmänna villkor finns i kassan)
Kortbetalning – VISA, Master Card. (Allmänna villkor finns i kassan)
Direktbetalning via internetbank – Betala direkt online via din internetbank (SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea). (Allmänna villkor finns i kassan)
Väggdekor.se lagrar ingen information om kreditkortsnummer, lösenord som du anger i samband med köp.Läs mer om betalningsalternativ och säkerheten.
Vilka fraktalternativ kan jag välja bland?

Posten Varubrev: Leveranstiden uppskattas till 3-7 arbetsdagar enligt Posten. Kostnaden för frakten är 39 kr. Detta fraktalternativ är ej spårbart.

Rekommenderat brev eller paket: Leveranstiden uppskattas till 2-4 arbetsdagar enligt Posten. Kostnaden för frakten är 69 kr. Detta fraktalternativ är spårbart och försäkrat mot förlust av paket.

Express brev eller paket: Leverantiden uppskattas till mellan 12 – 36 tim. Kostnaden för frakten är 199 kr. Detta fraktalternativ är spårbart och försäkrat mot förlust av paket.

Kan ni leverera till företagskunder, myndigheter eller kommuner?

Ja, vi jobbar med flertalet företagskunder där den vanligast förekommande användningsområdet för våra produkter är väggdekor för skyltfönster eller kontorsinredning. Vi levererar önskad beställning även till myndigheter, kommuner och landsting.

Hur kan ni hålla så låga priser jämfört med konkurrenterna?

Det är enkelt, vi tror inte på fantasipriser där du som kund ska betala för mycket. Vi satsar på att få stora försäljningsvolymer för att på så sätt nå våra mål. I och med att vi är en e-handel så har vi inga fasta kostnader för dyra butikslokaler, vårt kontor är inte så fint, våra kontorsstolar är inte så fina och vi har inget lyx att skryta med. Vi försöker hålla tillbaka alla onödiga utgifter för att du som kund inte ska drabbas i slutändan med högre priser. Kort och gott, vi ser över alla aspekter för att du ska få så lågt pris som möjligt.